Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

26 februari 2019

4 apps om geld te besparen op de boodschappen

4 apps om geld te besparen op de boodschappen

Wil jij geld besparen op de boodschappen? Dat kan heel gemakkelijk! We zijn bijna allemaal verslaafd aan onze smartphones, waarom zouden we er dan geen slaatje uit slaan? Je kan namelijk geld besparen met online besparingen via apps op je smartphone. Hieronder lees je 4 handige apps om eenvoudig geld te besparen.

Gebruik je smartphone om geld te besparen


Hiiper


De app “hiiper” haalt iedere dag de prijzen en aanbiedingen van producten uit de grootste supermarkten op. Hiermee mis je dus nooit meer een aanbieding van jouw favoriete product! Zo weet je precies waar je het goedkoopst je boodschappen kunt doen. Het is mogelijk om een boodschappenlijstje op te stellen, waarna de app aangeeft naar welke supermarkt je het best kunt gaan.


Spotta


Shampoo en tandpasta kosten nogal wat. Ik struin dan ook altijd langs alle drogisten als mijn shampoo op is, puur omdat ik de beste aanbieding wil hebben. Via de spotta app kan je reclame folders bekijken en zoeken naar waar jou shampoo of tandpasta in de aanbieding is. De ene keer is het in de aanbieding bij de Kruitvat en de andere keer bij de Trekpleister, Albert Heijn of Etos. Ook kan je een nee sticker op de brievenbus plakken zodat je geen papieren reclamefolders in de brievenbus krijgt. Het is ook nog beter voor het milieu.


Scoupy


Ben jij een koopjesjager? Dan is deze app ideaal! Bespaar op boodschappen: Profiteer met de Scoupy-app van de beste geld terug acties. Krijg grote korting op je favoriete merken. In de app zie je verschillende producten waarvoor je een cashback aanvraag kan doen, soms krijg je het volledige geld bedrag terug en soms betaal je voor een product maar 0,50 euro.

Hoe werkt het?
1. Koop het actieproduct.
2. Upload een foto van je bon via app of website.
3. Vul je gegevens in.
4. Binnen 2 werkdagen je geld terug.


Eurosparen


Heb jij de gratis Eurosparen app al? Alle leuke acties, voordelen en nieuwtjes voor jou op een plek! Makkelijk sparen en simpel meedoen met geld-terug-acties. Wil je bijvoorbeeld meldingen ontvangen over geld-terug-acties? Zet je locatie aan en wordt verrast in de supermarkt! Ontdek ook leuke verrassingen door met je app verpakkingen te scannen.

Natuurlijk kun je ook gewoon lekker shoppen in de spaarshop. Op de verpakkingen van deelnemende Friesland Campina producten waar het eurosparen logo op staat, vind je een code die bestaat uit 9 of 11 karakters. Als je deze code op de website of app invoert, spaar je minimaal 2,50 eurosparen-euro’s per aankoop. Je kunt sparen met de merken Campina, Optimel, Milner, Chocomel, Mona, Friesche Vlag, Boer en Land, Vifit en Yoki. In de spaarshop kun je tegen inlevering van je je gespaarde eurosparen-euro’s flinke kortingen op de artikelen en uitjes ontvangen!

Eurosparen heeft regelmatig geld-terug-acties.

Het werkt heel simpel
1. Check in je app of er een geld-terug-actie loopt.
2. Koop het deelnemende product in de winkel en bewaar de kassabon.
3. Voer de code van de verpakking in via je app en je krijgt binnen 14 werkdagen je geld terug.
Welke apps heb jij op je telefoon staan om geld te besparen?

  1. Eigenlijk niet één. Ik had even Scoupy, maar dat vond ik toch nog teveel gedoe. De app met de aanbiedingen lijkt me wel erg handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zat gisteren toevallig nog te denken om voor reclamefolders over te stappen op een app. Ik wil eigenlijk alleen zo vroeg mogelijk de aanbiedingen van de supermarkten in de buurt weten en iets kunnen opzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. SPIJTIG DAT HET ENKEL NEDERLANDSE BEPARINGEN ZIJN IK VIND NIKS BELGISCH TERUG OP PINTEREST

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken