Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

18 oktober 2018

Boodschappen & weekmenu week 41

Boodschappen & weekmenu week 41

In deze week hebben wij boodschappen gedaan bij Lidl en Albert Heijn. Bij de Lidl waren wij 47,67 euro kwijt en bij de Albert Heijn 19,45 euro inclusief 1,70 euro aan koopzegels. Bij elkaar opgeteld 67,12 euro.

Op zondag zijn wij nog even snel boodschappen gaan halen aangezien ik in de avond weer de nacht in ging en 2 nachtdiensten achter elkaar had. En ik absoluut geen zin heb, om dan nog boodschappen te gaan halen. Week ervoor had ik namelijk ook 2 nachten gewerkt in het weekend en dan vind ik koken niet zo leuk meer en denk ik alleen aan slapen en rust en ben ik makkelijk met koken.

Weekmenu van week 41

Maandag
Gekookte aardappelen met rodekool, kipballetjes en vegetarische kaassschelp.

Dinsdag
Overgebleven Chili Sin Carne met zilvervliesrijst. Zodat de restjes ook opgaan.

Woensdag
Gebakken aardappelen Indiase smaak, gewokte witlof en runderburger / vegetarische kaasschelp

Donderdag
Pandanrijst / restje zilvervliesrijst met vegetarische bloemkool curry, met groenten zoals verse spinazie, uien, paprika's en knoflook. Geserveerd met kipfilet en vegetarische groenten ballen (Ikea)

Vrijdag
Stamppot boerenkool. Rookworst voor vriendlief.

Zaterdag

Het was 27 graden in Drenthe, bij mijn zus en haar gezin hebben wij gebarbecued. Het was heerlijk weer en rond 18:30 waren wij klaar en begin het te schemeren. Dit is onze laatste (vega) barbecue van dit jaar, gok ik zo!

Zondag
Restjes opmaken. Pandanrijst met bloemkool curry van donderdag. Vriendlief kreeg kipfilet erbij.
  1. Ik was deze week op maandagochtend 60,- kwijt bij de Albert Heijn voor de boodschappen t/m vrijdag. Dat was wat meer dan normaal.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken