Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

12 juli 2018

Boodschappen & weekmenu week 27

Boodschappen & weekmenu week 27

In deze week hebben wij 152,08 euro uitgegeven aan de boodschappen en hebben wij boodschappen gedaan bij Lidl, Aldi, Boni, Albert Heijn en Jumbo.

Hamstereeeen
Ook zijn wij bij de kaasboer geweest voor 2 kg jonge geitenkaas voor zo'n 22 euro.  Deze week was onze boodschappen uitgaven hoog! Wij hebben flink ingeslagen met de hamsterweken bij Albert Heijn met producten 1 + 1 gratis, ook het stevige speltbrood dat wij altijd eten was 30% korting en scheelde toch weer 80 cent per brood.

Letten op de prijs
Ook let ik op de prijs zo kost een bloemkool rond de 2 euro per stuk bij bijna alle supermarkten maar speciaal even naar de boni gegaan voor een bloemkool voor 0,99 euro cent. Ook een watermeloen bij de Lidl kostte 2,49 terwijl hij 1 euro goedkoper was bij de Aldi, ook bij de Aldi alleen een watermeloen gekocht. En zo heb ik op twee stuks verse groenten/fruit, 2 euro bespaard.


Onze weekmenu van week 27

Maandag
Glutenvrije penne pasta met tomatensaus, spinazie, uien, courgette, paprika en vegetarische soja gehakt met geraspte geitenkaas.

Dinsdag
Aardappelpuree uit de oven met bloemkool en vegetarische kaasschelp en verse kipburger.

Woensdag
Overgebleven van maandag: Glutenvrije penne pasta met tomatensaus, spinazie, uien, courgette, paprika en vegetarische soja gehakt met geraspte geitenkaas.

Donderdag
Gebakken (maantjes) aardappelen met witlof salade en vegan filetlapje/ kipburger.

Vrijdag
Gebakken omelet met restjes groenten.

Zaterdag
Uit eten in een pannenkoeken restaurant met vriendlief en zusje met zoon.

Zondag
Indiase bloemkool curry madras vegetarisch met uien, paprikas, champignons, lenteui. Geserveerd met pandanrijst en hardgekookte eieren.

Ga jij ook wel eens alle winkels bij langs om een paar euro goedkoper uit te zijn met de boodschappen?

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken