Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

31 mei 2018

Boodschappen & weekmenu week 21

Boodschappen & weekmenu week 21

Aangezien het vorige week en deze week veel warme dagen zijn en ik niet zin had om vaak naar de winkel te gaan. Hebben wij wat meer boodschappen gekocht dan anders, zodat wij wat meer in voorraad hebben.

Voor 145,62 euro was het uiteindelijke bedrag. Een behoorlijk bedrag! Bij de kaasboer 2 KG geitenkaas gekocht en verder zijn wij bij de Alid, Lidl en Albert Heijn supermarkten geweest voor onze boodschappen.


Onze weekmenu van week 21

Maandag
Avonddienst gehad geen warm eten. Vriendlief at restjes uit de vriezer.

Dinsdag
Pandan rijst met vegetarische curry met broccoli, erwten, spinazie, ui en knoflook.

Woensdag
Gekookte aardappelen met geroerbakte witlof en tartaartje / vegetarische kaasschelp.

Donderdag
Zilvervlies rijst met gewokte groenten zoals uien, knoflook, champignons en paprikas (zelf gesneden uiteraard) met ketjap en sambal.

Vrijdag
Macaroni met ui, paprika, wittekool, knoflook en tomaten passata en hele tomaten uit blik met verse basilicum

Zaterdag
BBQuen met familie. Ook vegetarisch en allerlei salades, fruit en snackgroenten.

Zondag
Overbleven macaroni opgewarmd met zelf geraspte geitenkaas. En later op de avond nog een pasta salade gemaakt met ijsbergsla, wilde spinazie, paprika en zachte geitenkaas met honing.
  1. Ik eet met dit warme weer regelmatig niet warm. Maak bv grote pan macaroni met tonijn en tomaat,en dan heb ik de twee dagen erna macaronitonijnsalade. Of ik maak een grote pan rijstsalade. Het is wel praktisch als je een paar dagen hetzelfde eten lust, ik heb daar geen moeite mee.Liever hetzelfde koude maaltje, dan weer iets moeten maken in de keuken. Gisteren had ik helemaal geen trek in (warm) eten en heb ik een paar bakjes met olijf,tomaat,kaas,gevuld ei,wortel neergezet en in de loop van de avond als snack geknabbeld.

    Groet,Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is inderdaad best een flink bedrag. Moet zeggen dat ik merk met het warme weer dat wij ook soms moeite hebben met wat te eten. Toch wel vaak iets met sla of gewoon helemaal een salade.

    BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken