Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

5 februari 2018

De hypotheek pagina is bijgewerkt

De hypotheek pagina is bijgewerkt

Ik zag nog dat onze hypotheek pagina niet bijgewerkt was. Ondertussen heb ik mijn huis in Rotterdam verkocht met winst en heb ik samen met vriendlief een woning gekocht in de Flevopolder.

In september 2017 zijn wij naar de polder verhuisd en hebben een nieuwe hypotheek genomen voor het kopen van een hoekwoning, een eengezinswoning. Dit hebben wij in de maand juli 2017 gekocht. net voordat de huizenmarkt overbelast raakte, nadat wij het huis gekocht hadden zag je gelijk in de regio dat er alleen nog huizen te koop waren met bieden vanaf prijs.

Het hypotheekbedrag wat wij geleend hebben ga ik niet vermelden want vriendlief wil dat niet. En hij is ook de helft eigenaar van onze nieuwe woning dus helaas. Zelf had ik het precieze bedrag genoemd op Zuinigeman. Onze nieuwe hypotheek sinds 15 september 2017 is zo ongeveer 2.5 keer het bedrag van de vorige hypotheek. Lees hier onze hypotheek pagina.

Op de foto zie je voorkant van onze woning.

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken