Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

28 februari 2018

Cashback woensdag | Februari 2018

Cashback woensdag | Februari 2018

Op cashback woensdag plaats ik minimaal 1 keer per maand een overzicht met de nieuwste geld terug acties op zuinigeman. Ik heb geen aandelen in de bedrijven en linkjes waar ik naartoe verwijs in dit blog bericht.

Hieronder vind je 100% geld terug acties en kortingsacties waar je gedeeltelijk geld terug krijgt.

Februari 2018
Voor deze maand zijn de volgende geld terug acties (GTA).


Probeer gratis Rivella: van €1,84* voor €0

Krijg het volledige aankoopbedrag terug van één 1,5 liter fles Rivella Original, Rivella Cranberry of Rivella Green Tea.

Link actie pagina.

Deze cashback actie is begonnen op 23-02-2018. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode.Gratis Page Kussenzacht en Vochtig Toiletpapier

Geef aan waar jij het liefste wel en niet naar het toilet gaat en ontvang 2 geld terug vouchers voor Page Kussenzacht 4, 6 of 9 rol toiletpapier en een voucher voor Page Vochtig toiletpapier. Mee doen aan de geld-terug-actie is mogelijk tot 30 april 2018.

Link actie pagina vraag de 2 geld terug vouchers van Page aan.

Deze actie is geldig van 5 februari t/m 30 april 2018 en/of zolang de voorraad coupons strekt.


Gratis Greetz Beterschapskaart t.w.v. € 2,50 + Gratis Postzegel
Hatsjoe! Ook zoveel zieken om jou heen? Stuur nu via Greetz een gratis Oscillococcinum kaartje naar iemand die hopelijk snel weer beter is...

In deze griepperiode kun je tot en met 28 februari een gratis Beterschapskaart met gratis postzegel versturen (t.w.v. € 2,50 + € 0,83) naar een zieke bekende. Gebruik daarvoor de code: SNELBETER. Er is keuze uit 4 leuke kaartjes. OP = OP.

Link actie pagina.Gratis Zeeman rompertje van biologisch katoen

We hebben een gratis rompertje voor je als je net papa of mama bent geworden of als je dat binnenkort wordt. Goed gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Dat vinden ze heerlijk zitten. Vul je gegevens in op de website van zeeman en je ontvangt per e-mail een waardebon. Met deze waardebon kun je je eerste rompertje gratis ophalen in de winkel. Je kunt één keer meedoen aan deze actie.

Link actiepagina.

Ben je op dit moment in verwachting of ben je ouder of wettelijk voogd van een kind dat geboren is in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2018? Dan kan je meedoen aan deze actie.

Ken jij nog een leuke cashback actie? Zet je link in je reactie. Doe jij wel eens mee aan geld terug acties?

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken