Waar doen ze het van? Kasboek delen? Of hypotheek verhaal delen? Er zijn geen nieuwe deelnemers meer. Mee doen? mail dan naar zuinigeman@gmail.com of neem contact op.

6 december 2018

Koopjeskalender van de maand December

Koopjeskalender van de maand December

Het hele jaar door zijn er koopjes te vinden er zijn altijd kortingacties, stapelkortingen, hamsterweken, euro weken, kortingcodes, laagsteprijsgarantie en andere aanbiedingen om meer waar te krijgen voor je geld. Wanneer je korting krijgt en op welke producten dat heeft te maken in welke maand je iets wilt gaan kopen.

Wat koop je het best nu en waarom? Koop in het juiste seizoen en maand. Bekijk hieronder de slimme koopjeskalender voor de maand december!

Koopjeskalender | DecemberKerstsartikelen
Soms lukt het op 24 december al, maar meestal moet je wachten tot na kerst. Kerstballen en andere versieringen, tafelkleden en gaan afgeprijsd de deur uit. Niet te lang wachten na de kerst, anders zijn alle opruimingen alweer geweest.

Serviezen
Serviezen, kerstserviezen, dezelfde serviezen waarvoor je een jaar later in de weken voor kerst de volle mep betaalt gaan afgeprijsd de deur uit na de feestdagen.

Speelgoed
Speelgoed is in de maand december vaak in de aanbieding. Het blijft natuurlijk wel opletten of bijvoorbeeld speelgoed eerder in het jaar niet goedkoper was, iets later de prijs weer wat hoger was om vervolgens in december weer “met korting” gepromoot te worden.

Geuren en cosmetica
Ook zijn bij de parfumerie zaken aanbiedingen op het gebied van parfums, eau de toilet en cosmetica. 25% korting is vaak mogelijk bij de grote ketens zoals Douglas en ICI PARIS XL.


Sinterklaas producten
Alles producten wat met sinterklaas te maken heeft, is net voor 5 december of nadat sinterklaas weer naar spanje gaat in de aanbieding. Chocoladeletters, kruidnoten en allerlei sinterklaas artikelen gaan wel voor meer dan 50% korting de winkel uit.

Auto's 
December is de beste maand om een auto te kopen. Onderhandelen over de prijs en over accessoires lukt beter, omdat de meeste mensen er niet over peinzen een auto te kopen in december. Als je een nieuwe auto koopt in december, heb je immers over een maand al een auto-van-vorig-jaar. Wat ook meespeelt, is dat veel mensen het niet prettig vinden om midden in de winter een andere auto te kopen.

Zorgverzekering
December is de laatste maand dat je nog kan overstappen naar een andere zorgverzekering. Omdat veel mensen overstappen in december zijn er vaak aanbiedingen bij zorgverzekeraars.

Heb jij nog tips, welke koopjes er in de maand december zijn?
 1. Klopt, paar jaar terug kochten wij echt een super mooie kerstboom ná de kerst voor 60% korting.
  Verder koop ik vaak truien na de winter maanden en shirts na de zomer maanden.. zelfde met schoenen en laarzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat veel dingen in de aanbieding zijn klopt vaak niet, zeker niet bij Douglas!
  Ze zeggen wel 25% korting, maar dat is net als bij Black Friday dat ze het dan eerst 25% duurder hebben gemaakt.
  En heel veel mensen trappen er graag in als ze het woord korting of aanbieding zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken